Правила форуму !
  1) Заголовок повідомлення повинен коротко відображати суть проблеми.

  2) Заборонено розміщувати матеріал, який є неправдивим, дискредитуючим, образливим, вульгарним, ненавистним, непристойним, загрожуючим або пропагандуючим насилля, або який порушує якийсь закон. Також заборонено разміщення любої рекламної інформації.

  3) Адміністратор і модератор мають право редагувати, видаляти любі повідомлення, якщо вважають це за потрібне.

  4) За кожне Ваше повідомлення, Ви несете відповідальність. Ми маємо право показати Ваші особисті дані, або любу іншу інформацію про Вас, в випадку скарги.

  5) Адмінистрація форуму не гарантує точність, закінченість або повноцінність любої представленої на форумі інформації. Повідомлення виражають точку зору автора, і не обов'язково співпадають з точкою зору адміністрації.

  6) Після реєстрації на форумі рекомендуємо заповнити Ваш "Профіль". Вказуйте точну інформацію, так, як люба неправдива інформація може бути видалена.

  7) Нове повідомлення повинно мати пряме відношення до теми форуму. Повідомлення, які запущені в невідповідний разділ будуть видалені адміністрацією.

  8) Забороняються дискуссії, які не мають відношення до теми повідомлення. Такі відповіді будуть кваліфіковані як "офтопік" і видалені адміністрацією форуму.

  9) Забороняється створення теми з кількома питаннями. На кажне питання повинна створюватись окрема тема. В випадку створення таких тем, адміністрація форуму залишає за собою право змінити текст повідомлення, видалити його або закрити тему.

  10) Перед тим як задавати запитання пошукайте в відповідному разділі відповідь, можливо що таке запитання вже задавалося.

  11) Якщо Ви використовуєте цитати - скоротіть цитуєме місце, не потрібно цитувати декілька сторінок тексту.

  12) Заборонено флудити на форумі.

  13) Не пишіть латиницею. Використовуйте віртуальну клавіатуру.

  Зверніть увагу, що на форумі фіксуєтся Ваш IP-адрес. В випадку грубого порушення якого-небудь правила, доступ до форуму Вам буде закрито.

  Будь ласка, старайтесь писати граматично правильно и разставляйте розділові знаки.

  З повагою і найкращими побажаннями, адміністрація форуму
Design by Konung 2005 - 2024